Afgehaspeld !

Waar wat vakantie al niet goed voor is : we hebben eindelijk onze terrastafel kunnen afwerken.
Een kabelhaspel, wat wielen, een hoop oude tassen, tegels, spiegels, tegellijm en -voegsel… en tijd en dan krijg je dit:Blijentuin2014_08_10_01

Blijentuin2014_08_10_03Voeg daar dan wat goed gezelschap en wat lekkers (uit de tuin) aan toe en dan krijg je volgend resultaat:

Blijentuin2014_08_10_02Santé en Smakelijk !

 

Advertenties

23 reacties op “Afgehaspeld !

  1. Iets in die zin hebben we ook nog gemaakt met een molensteen. Jammer genoeg konden we die achteraf niet recupereren toen het terrasje moest wijken. De steen brak doormidden …

    • Ongeveer een jaar :-). ’t Is te zeggen verleden zomer een paar namiddagen en dan dit jaar nog een namiddag of 4. Het hangt er natuurlijk vanaf met welk materiaal je werkt. Als je met stukjes van vlakke tegels werkt gaat het wel sneller. Wij hebben er borden, tassen, spiegels,.. in verwerkt wat het paswerk en vooral het voegen er niet gemakkelijker op maakt. En wil je natuurlijk echt tekeningen of patronen maken dan heb je wel wat meer voorbereiding. Ik zou zeggen : proberen maar!

    • Ik meen me te herinneren dat uw broer bij een van de grootste kabelproducenten ter wereld werkt. 1 van zijn fijne collega’s zal een oogske openhouden of er eventueel geen bobijntje teveel is. Kan wel even duren..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s