Over ons

Hier zal je een  beetje van alles kunnen vinden wat er in en rond onze tuin gebeurd.

Over de dieren die er leven,  en  hoe we ermee samenleven.

Over wat we maken om deze dieren aan te trekken en te laten blijven.

Over wat er groeit en bloeit.

Over hoe we er onze creativiteit in botvieren.

Hopelijk vinden jullie hier en daar een beetje inspiratie en ideeën om jullie eigen groene plekjes in te richten en aantrekkelijk te maken , voor mens en dier!.

Veel lees- en kijkplezier!

Bart en Katy

19 reacties op “Over ons

  1. ik heb net de post van het bijenhotel gelezen en ga er maar meteen eens mee aan de slag. Allez ne Hollander hier op dit blog? Jazeker, en ik blijf het volgen, want ik vind het machtig interessant allemaal!

    Daarom heb ik uw blog doorgelinkt op mijn eigen tuinblog: http://deboon.blogspot.nl
    Wellicht wilt u ook een doorlinkje terugplaatsen naar mijn blog in uw blogroll?

    Alvast reuze bedankt!

    Kees de Boon
    twitter @keesdeboon

    • Inderdaad wat laat, maar leuk dat je hier komt lezen. Indien je op de tekstballon rechts naast de titel van een bericht of op de titel zelf klikt zie je al de commentaren van lezers. Daar zal je zien dat er al verschillende mensen op gereageerd hadden.

  2. Dag Katy & Bart,
    Mijn complimenten voor jullie site. Ik kwam erop omdat ik opzoek ben naar een simpele manier om een bijenhotel te bouwen omdat ik dit voor een educatief ‘Give Back’ project wil gebruiken. Jullie foto’s zijn echt prachtig, maar wat nog veel belangrijker is, is dat het laat zien dat het werkt.
    Ik hoor graag van jullie.
    Mvg. Vera

    • Bedankt voor het compliment ,Vera.
      De foto’s mag je zeker gebruiken voor je project, maar het liefst toch met bronvermelding. Het gaat er ons uiteindelijk ook een beetje om zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten :-).

  3. Bart en Katy
    Al weer een leuke Belgische Blog. Ik volg al jaren een andere Bart (Eigenwijze Tuin) en via via kom ik steeds een blogje verder. Over tuinen, beestjes, plantjes. NU op jullie blog. Kom er vast nog regelmatig terug. Groet Tineke (uit Haren bij Groningen)

    • Welkom hier Tineke. Toevallig is het Eigenwijze Bart die me heeft aangezet om met deze blog te beginnen 🙂 . Je hebt trouwens zelf een heel leuke blog, die ik met veel plezier ga volgen!

  4. Pingback: Blijentuin is beestjestuin – 't Groentje

  5. Hoi Bart,

    Hebben jullie plezier van het bad? Ik hoop het wel. Bedankt voor de leuke ochtend nogmaal. Ik ga je website eens doorkijken, de eerste indruk spreekt me zeer aan. Je hoort nog van me.

    Groeten,

    Marc

    • Hey Marc,
      We hebben zeker plezier van het bad…
      Hopelijk valt de digitale versie van de tuin ook in de smaak 🙂 , en kan je volgend jaar ook witte aalbessen oogsten…
      hartelijke groeten,
      Bart en katy

Plaats een reactie